Forside Følg meg Instagram Facebook
Kine Panda » Blogg » Hei du som jobber i kassa i lekebutikken

Hei du som jobber i kassa i lekebutikken

Ja, jeg forstår at dette ikke er et stort problem mange plages over, men jeg tror kanskje ikke jeg er helt alene i dette problemet..

Ja, jeg er 18 år gammel, ja jeg går fremdeles på lekebutikken? Nei, jeg kjøper ikke barbie dukker, men jeg vet om folk som gjør det også, som er eldre enn jeg er.. Det er tre ting jeg ser etter hvis jeg drar på en lekebutikk.. 1. My little pony ting jeg kan ha på soverommet 2. 3DS spill 3. Pokemon kort, som er det jeg kjøper oftest..  Å dette er jo greit nok, og jeg kunne sikkert hatt en diskusjon om hvor lite pokemon kort de egentlig selger men... Så, ofte på lekebutikker, ligger pokemon kortene bak kassa så jeg må be kassadama om å finne den pakken jeg vil ha.

Problemet oppi alt dette, er blikket! JA, jeg er 18 men jeg er fremdeles kunden, og det å få nedlatende blikk som sier "voks opp" kan da virkelig ikke hjelpe salget...? Når jeg betaler, så ser de virkelig på meg som om jeg skulle hatt store problemer, sånn du ser på film og hovedpersonen ikke har de samme kule buksene som resten av klassen. Så har vi det som gjør hele saken verre, er spørsmålet "Vil du at jeg skal pakke den inn?" Ja, jeg vet dette mest sannsynlig er noe de må si, men det føles virkelig ut som ett "Vil du at jeg skal pakke den inn? For du er vel alt for gammel til å kjøpe dette til deg selv.." 

Greit nok, de fleste som er 18+ er der for å kjøpe gaver, men ikke alle. Å det å gi kunden ekle blikk, kommer aldri til å hjelpe salget. Nå mener jeg ikke at alle gir disse blikkene, men det er virkelig godt over halvparten..

 


My little pony figurene mine ~

 


Det begynner å bli en samling.. heh

 

Trenger snart en ny boks.. 

 


#pokemon #leker #butikk #mening #personlig

6 kommentarer

Wolfiemikachu

19.04.2015 kl.18:12

Jeg har kjempe mye pokemonkort siden jeg var liten, men stoppet å samle siden det er så få steder som sekger det og fordi det har blitt dyrere:/

jknegledesign

19.04.2015 kl.20:15

Hvor fant du disse mlp figurene? Alltid sett etter de når jeg har vært inne på lekebutikker, men har bare funnet de med sånn mykt hår, og de liker jeg ikke >:

Kine Panda

19.04.2015 kl.20:18

Wolfiemikachu: ja, det har blitt kjempe dyrt :c å det er få plasser som selger mere enn bare enkeltpakker ~

Kine Panda

19.04.2015 kl.20:19

jknegledesign: de er i "goodie pakker" eller hva jeg skal kalle de... Der du ikke ser hva du får før du åpner? Men disse hadde ett gjennomsiktig punkt på baksiden, så jeg så hvem jeg kjøpte :))

jknegledesign

19.04.2015 kl.20:45

Ååååh! Okei, tusen takk :D

Vilde

20.04.2015 kl.16:05

Huff blir bare feil når de skal se ned på deg! Altså, du er kunden deres... Personlig synes jeg det er sykt kult at du gjør det - og hallo, pokemonkort er sykt kult! Haha, har en del fra da jeg var liten, men føler nesten at jeg blir litt gira på det igjen når du nevner det, hihi :) Så, ja, frustrerende med blikk, men du får bare prøve å ikke bry deg :)

Skriv en ny kommentar

Kine Panda

Kine Panda

18, Ullensaker

Kine Panda
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits