Forside Følg meg Instagram Facebook
Kine Panda » Blogg » #8 blogg problemer

#8 blogg problemer

Jeg føler at hele denne uken har vært en stor blogg sperre... Jeg har liksom sittet hver dag å bare "jeg vet ikke hva jeg skal blogge om.." å jeg vet hva mange sikkert tenker.. hvorfor har jeg fremdeles blogget hver dag hele uka.. Fordi jeg blir så fornøyd når jeg endelig får lagt ut ett innlegg, at jeg faktisk klarer å passe på bloggen.. haha

Så nå sitter jeg her og skriver ett innlegg om blogg sperre når jeg fikk en super ide til ett blogg innlegg, som dere kanskje skjønner hva er ved hjelp av overskriften. heh


Ingenting er mer frustrerende for en blogger enn når verden ikke gjør som du vil. Det kan være mange rare grunner, som jeg vil dele med dere og dere kanskje kjenner dere GODT igjen i.. haha

#1. Skrive sperre!

Hva kan jeg si, hele blogg innlegget startet med at jeg syter over blogg sperren jeg har denne uka.. Det er så typisk, når man føler at nå går alt bra! Så stopper liksom alt opp, og du vet liksom ikke helt hva du skal gjøre. Alt bare stopper..

 

#2. Ingen fotograf

Jeg ser på meg selv mest som en mote blogg(mote blir kanskje feil, men det er mest klær ihvertfall), og det er så frustrerende når du har det perfekte antrekket på deg men ingen til å ta bildene. Selvfølgelig har de fleste kameraer og tilogmed mobiler selvutløser nå, men jeg er en av de som ikke vil gå ut med kamera, stativ og stå å ta outfit bilder helt alene. jeg bor i leilighet ish bygg.. Det er også den muligheten å ta bilder inne, der ingen ser deg uansett men vi har så liten leilighet, så det blir ikke plass noen steder. Pluss at de fleste inne bildene endre opp dårlige uansett, for vi har så lite bra lys..


Bildet snakker jo for seg selv... Jeg prøvde å ta bilder alene, det gikk ikke. 

 

#3 Opplasting av bilder

Du har planlagt ett innlegg, tatt bildene, redigert de, også får du ikke til å legge ut bildene fordi blogg.no har klikka... Dette er jo ikke ett problem som skjer så alt for ofte, men det er der.. Oftest går det jo bort etter kort tid, men noen ganger har man ikke engang kort tid... Jeg bruker som regel å sitte der frustrert å prøve på nytt og på nytt helt til jeg gir opp. Men i verste tilfelle vet jeg jo at jeg kan laste opp biler en annen plass å sette de inn i innlegget..

Et annet problem ved opplasting av bilder er at plutselig så blir ikke bildene store nok. Jeg bruker 900px på bildene mine, men hvis jeg har tatt bilde med mobilen blir de fort dårlige, og vil ikke alltid legges ut i 900px. Da blir det feks fire store bilder, og ett lite ett som gjemmer seg bak alle. Samme hvis man skal låne bilder fra internett, så er også mange av de for små for meg..

 

#4 Glemme kameraet

Jeg blir så frustrert hvis jeg ikke har kameraet når jeg trenger det. Hvis det er det perfekte øyeblikket, eller at jeg rett og slett bare skal ta bilder og jeg ikke har kamera.. Stakkars den rundt meg. Jeg klarte å legge igjen kameraet mitt til Fredrik i helga, og gikk mandagen og litt av tirsdagen uten kamera og jeg tror det er en stor grunn til skrive sperren min denne uka.. Jada jada, jeg kan ta bilder med mobilen, men med mindre det er perfekt sollys så kommer de til å se forferdelige ut. Jeg har en IPhone 4S, som har så dårlig oppløsning at jeg kunne bygget bedre bilder med lego.

Det samme blir det jo også hvis du går tom for strøm, eller minnekortet er fult.. blir så sur når det skjer... MINNER MEG PÅ jeg må sette kameraet på lading! 

 
Selfie gamet mitt er perf! Her er også ett eksempel på problem #3 ...

 

#5 Latskap

Dette blir fort ett stort problem for meg, for kan være så sykt lat til tider. Da gidder jeg liksom ikke å ta bilder, eller skrive osv. Men jeg vil fremdeles ha en blogg med ett nytt innlegg, så jeg blir liggende i sofaen å sutre. Jeg kan være en helt forferdelig person, no joke.. Jeg gir i en liten stund opp alt. "Hvem bryr seg, hva så, jeg kan gjøre det i morra"


Dette hendte altså i går, og Fredrik prøvde å få meg til å gå ut å ta bilder. Hva skulle jeg gjort uten han, haha. Det er ikke dobbelhake engang, bare en diger hals..

 

#6 Kulde

Som en klesblogger handler det mye om å ta bilder av antrekk, og da må man fort ut. Dette er altså ikke så lett hvis det er iskaldt.. Du bare prøver å kjappe deg, og det hele ender i en dunge med dårlige bilder.. Det kan jo være smart å ta med seg en tykk jakke ut, og legge den igjen med fotografen mens du tar bildene. Kanskje ta den på i ett minutt å se på bildene som alt er tatt osv. 

 

#7 Blurry bilder

Jeg er veldig dårlig til å sjekke om bildene blir bra før jeg går inn for å blogge. Dette kan jo også hende utenom outfit bilder, noe som gjør det verre for da har du kanskje ikke like mange.. Uansett, når jeg skal begynne å redigere og blar igjennom bildene, er det ofte noen som er blurry. Så klart forventer jeg ikke at alle skal være 100% bra, kjæresten min er jo ikke akkurat fotograf.. Men når man kommer inn å de ser crap ut alle sammen, så blir jeg så oppgitt at nei.. Det er også så teit fordi man ser ikke alltid så godt på kameraet om bildet er blurry eller ikke, før man får det på en større skjerm, som ofte er for sent..

 


Jeg ser så lykkelig ut her..

 

#8 Å ikke ha noe å blogge om

Dere tenker sikkert, dette har du jo allerede nevnt, skrive sperre. Men nei, nå mener jeg når livet ditt er så kjedelig og det ikke skjer noe, hva skal man blogge? Dette er ofte ett stort problem for meg, så jeg må liksom bare ta opp noe tilfeldig, som en tag, eller en mening jeg har om noe... haha. Jeg tror det kommer både en tag innlegg snart, og en menings innlegg.. 


#sperre #problemer #foto #kamera #rosablogg #mote

Én kommentar

Vilde

22.04.2015 kl.21:07

Så utrolig sant! Jeg bruker veldig ofte stativ til å ta outfitbilder selv om det er syykt kleint ettersom jeg vet at det er en eller annen som ser på, men jaja! Men er sååå irriterende når man ser i ETTERTID at bildene jeg utydelige, huff!

Skriv en ny kommentar

Kine Panda

Kine Panda

18, Ullensaker

Kine Panda
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits