Forside Følg meg Instagram Facebook
Kine Panda » Sminke » Sånn sminker jeg meg til bunad!

Sånn sminker jeg meg til bunad!

Hallo!

Tenkte at jeg siden jeg hadde bunad i dag, så kunne jeg lage en DIY kind of thing! Så her er hvordan jeg sminker meg når jeg har på bunad, og skal på konfirmasjon!

Siden hovedpoenget med å bruke bunad, så tenkte jeg ikke å bruke så alt for mye, selv om dette sikkert er MYE mer enn noen bruker, heh. 

Mesteparten av sminken som har blitt brukt finner dere i >DETTE< innlegget
 


 


Uten noen ting på! 

 1. Øyenskygge!
  Siden jeg har reist hit med fly, så hadde jeg ikke så mange valg i øyenskygge. Det sto i mellom brun og svart, brun er en ganske enkel farge men jeg synes det ble mye med rosa hår, grønn bunad og brun øyenskygge? Jeg vet ikke helt. Så jeg valgte svart, siden jeg ikke regner svart som en farge, heh.


   
 2. Eyeliner!
  Jeg bruker veldig mye eyeliner som dere kanskje vet? Jeg bruker hvit og svart blyant, pluss liquid liner. Så jeg tok rett og slett en enkel strek øverst, og vanlige nedpå.  //Bildet ble litt skurrette.. 3. Foundation! 
  Jeg bruker fondation på daglig basis, og la rett og slett bare slik som jeg pleier? Jeg er ingen ekspert på sminke, og vet rett og slett ikke om det er noe annet å gjøre enn å ta den på? haha  //Jeg ser jo helt kokos ut!  4.  Eyeliner og maskara!
  Jeg tok disse sammen. Jeg liker i grunn ikke maskaraen jeg har nå, den gir så lite og jeg ønsker så mye! Den er godt til å ta på osv, men det blir ingen fylde. Eyelineren min er rett og slett en blyant. Jeg prøver å finne en bedre, men jeg vet ikke helt hva... haha


 5. Pudder!
  Jeg bruker alltid pudder! Det får ansiktet til å ikke se skinnende ut lengre, og jeg synes det gjør alt perfekt!
 


Finisho! 


 


#Bunad #sminke #diy #makeup #tutorial #rosa #nomakeup #utensminke

Én kommentar

Cathrine Sagstad

06.05.2015 kl.16:55

Så fint :)

Skriv en ny kommentar

Kine Panda

Kine Panda

18, Ullensaker

Kine Panda
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits