Forside Følg meg Instagram Facebook
Kine Panda » Blogg » 17 mai

17 mai

Hallo!

Som sikkert vet så var det 17 mai i går, som også vil si at russetiden min nå er over. Det vil si at jeg kommer til å begynne å blogge hver dag igjen! Woho. 

Vel, jeg har en sånn ting der jeg hver 17 mai insisterer på å dra å se både barnetoget og borgertoget. (På stjørdal har vi togene delt i to, barnetoget med skolene osv klokka 10, og borgertoget med klubber osv klokka 15). Såklart siden jeg var russ, så skulle jeg jo gå i det siste toget, men jeg tvang fremdeles Charlotte og Fredrik opp klokka 9 for at vi skulle dra å se det. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, fordi jeg kjenner ingen som går i det, heh. 

17 mai var kjempekoselig, startet dagen med å forsove meg, før vi i hu og hast hentet Charlotte og dro for å se barnetoget. Etterpå dro vi å kjøpte pølse og is, fordi det er lov til å spise så mange is man vil! Vi dro hjem til meg etterpå, og jeg insisterte på at vi skulle se på NRK1, der de viste toget i Oslo osv. som alltid. Oda kom, så dro vi å kjøpte enda en is før vi måtte gjøre oss klare for å gå i 17 mai toget. Det var veeeeeldig bråkete, på grunn av fløyter, og ja..

Til slutt ble jeg med Kamilla i russebilen deres den siste dagen, så kjørte vi rundt, dro på McDonalds osv. NAM! Da ble det enda en is.. hehe

 


Meg og Charlotte etter barnetoget! 

 

 


17 mai starter kit.

 

 


Kjæresten min som låner russelua mi!

 

 


Face=100% perfect! 

 

Antall is: 3 Ikke fornøyd, kunne klart flere.. 


 


#russ #russ2015 #norge #17mai #mai #mote #feiring #foto


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kine Panda

Kine Panda

18, Ullensaker

Kine Panda
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits