Forside Følg meg Instagram Facebook
Kine Panda » Blogg » Butterflies in the sky

Butterflies in the sky

Hallo!

I dag, som alle andre dager, lå det en pakke i posten. Jeg tuller ikke, helt siden vi flyttet har det lugget minst en pakke i posten HVER DAG (med unntak søndag)! I dag kom det tillogmed en pakkelapp, så jeg måtte på posten. Hadde så mange tanker om hva det kunne være! Litt misfornøyd når det var cosplay sko, men det må jo komme det å, heh.

Jeg sitter også å venter på skoleutstyr. Jeg har bestilt en sekk, og jeg tenkte å gjøre en slags back to school / whats in my backpack ting, men jeg har jo ikke noen backpack enda! Jeg begynner jo ikke på skolen før neste mandag, den 24, men jeg vet at nesten alle startet enten forrige uke eller i dag/imorra..

Men uansett, en av pakkene som i dag (tre stykk), var sommerfuglene jeg bestilte. Don't worry, de er ikke ekte haha, ha, ha? Nei, men det var pynt, som man kan henge på veggen. Så etter en kjapp bade tur med søss og familien, så var det å begynne å henge opp de. Hvis det er noe jeg ikke er flink til så er det å henge opp ting usynkronisert. Det blir liksom alltid et mønster i det uansett.

  

 

Kjøpte de på Ebay [HER]

 

Likte du de???
Kjøper du masse fra ebay???

 


#sommerfugler #sommer #pynt #ebay #shopping #interiør #farger #love #fantastisk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kine Panda

Kine Panda

18, Ullensaker

Kine Panda
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits