Forside Følg meg Instagram Facebook
Kine Panda » Sminke » Review; 12 pcs Ebay lipstick

Review; 12 pcs Ebay lipstick

Hallo!

Edit: Ikke bestill disse.

Idag har internettet vært av nesten siden jeg sto opp.. Da blir det plutselig lite å finne på når Fredrik er på skolen. Derfor bestemte jeg meg for å teste ut de 12 leppestiftene jeg fikk fra Ebay i går.

 De kostet meg tilsammen 60,- og jeg vet jo at jeg får det jeg betaler for, og jeg har litt mixed følelser om de Jeg trodde de kom til å være større, for å være helt ærlig. Men de er jo ikke kjempe små, og passer perfekt å ta med seg når man skal ut. De var litt vanskelig på starten, men man må vel "varme" de opp den første gangen. Jeg synes også at de lukter kjempe godt! Mamma var ikke helt enig, men jeg synes det er en slags godteri lukt på de (legger ikke merke til lukten når du har den på) 

 

Farger: Jeg tror de har maaange forskjellige farger, og nå du bestiller så får du 12 tilfeldige. For når jeg ser på ebay, har de andre farger som jeg ikke fikk. Jeg er fornøyd med ca. halvparten, det er fordi den andre halvparten (#85, #86, #87, #88 og #89) er mer gjennomsiktige, og er mer glitter enn farge. Jeg vil helst ha farge, men de er nok fine hvis jeg bruker de sammen med de første.

Favoritt: Nummer #74 er klar favoritt. Den ga en slags lys rosa matt farge, som var kjempe fin! Hvis jeg skulle valgt to, ville den siste blitt #90.

  

 

Oppsumering: For prisen så er de veldig bra! Jeg vil ambefale den mest til dere som ikke har så mange leppestifter, og ønsker flere til en billig pris. Hvis du har mange andre "dyre" fra før, vil kanskje ikke disse falle i smak? 

♥♥♥♥♡
(Link)

 

Behind the scenes 

  Har du slike???
Kjøper du sminke fra Ebay???
Hvilken leppestift anbefaler DU???

 


#Sminke #makeup #ebay #kjøp #innkjøp #shopping #lipstick #leppestift #review #prøve #test

5 kommentarer

Oda

20.08.2015 kl.16:45

sitter de lenge på?

Btw drittsøt med septum ;)

Kine Panda

20.08.2015 kl.16:53

Oda: Har hatt den på siden jeg tok bildene, og har nettopp spist frokostblanding. Sitter fremdeles på :D

baatboerne

20.08.2015 kl.22:07

Oi, stilige farger :D Jeg er veldig dårlig på å bruke slikt, så kanskje jeg ikke skal begynne med en 12-pack xD

Gry-J

21.08.2015 kl.00:19

Skjønner ikke at du tør å bestille sminke fra Kina. De er kjent for å ha URIN og annen dritt i kosmetikken deres.

Tonje Synnøve

25.08.2015 kl.16:16

Har kjøpt litt sminke fra ebay før. Blant annet et contouring kit og koster. Ble kjempe fornøyd! Contouring kitet var riktig nok ikke fra kina, men USA. Kostene var fra Kina, og de var overaskende gode og virkelig et røverkjøp! Les igjennom tilbakemeldingene selgeren har fått og kjøp helst fra "Top Rated" selgere! De har flest fornøyde kunder!

Skriv en ny kommentar

Kine Panda

Kine Panda

18, Ullensaker

Kine Panda
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits