Forside Følg meg Instagram Facebook
Kine Panda » Blogg » Sein sushi!

Sein sushi!

Hallo!

I dag tenkte jeg liksom å ha et kjempe bra planlagt blogg innlegg, men nei. Jeg og Fredrik dro å skulle kjøpe sushi på Jessheim storsenter i dag, siden det var sånn halv pris på lørdager ting. Vi bestilte 44 biter, og fikk beskjed om å vente i en time. Greit nok, det var lang kø fremfor oss. Etter en time rundt på senteret gikk vi tilbake og venta i 15 min, før vi begynte å etterspørre maten. Klar om 15 minutter fikk vi beskjed om, og gikk å satt oss igjen. Så tok det 45 min på nytt før maten kom... TO TIMER, tok det før maten vår ble ferdig.

Som ikke det var nok, så setter vi oss i bilen og Fredrik reagerer på at pakken er mindre enn forrige gang, og vi begynner å telle. 36 biter. Det er ÅTTE biter mindre enn vi bestilte. Men da var vi så sultne, Fredrik hadde ikke spist mat enda og klokka var 18.45, så vi bare dro. Uheldigvis, så fant vi ut at det var makien som manglet og det er favoritten til Fredrik, menmen.

Nå har vi kommet oss hjem, spist sushi, og nå har jeg så mye annet å gjøre så det ble ikke noe fancy super innlegg. Jaja, heh. 


//Bilde er fra en tidligere gang vi kjøpte sushi. I dag var vi så sultne, at om jeg hadde bed de om å vente med å spise hadde de drept meg, heh. 

 

 


 

#sushi #mat #foto #dårlig #middag

2 kommentarer

T.G.I.Frida

29.08.2015 kl.21:05

Det så kjempegodt ut! Elsker forresten designet på bloggen din!

Elisabeth Bentzen

30.08.2015 kl.14:13

Det skal jeg ha ikveld, namnam :D

Skriv en ny kommentar

Kine Panda

Kine Panda

18, Ullensaker

Kine Panda
toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits